Betaling en vergoeding

Zorgverzekeraars stellen fysiotherapeuten in ruil voor een declaratieovereenkomst om direct bij hen te kunnen declareren verschillende en jaarlijks veranderende eisen, die mij belemmeren bij mijn streven u de hoogste kwaliteit te bieden. Bovendien leidt dit declareren bij mij tot een hogere administratieve belasting. Deze tijd gebruik ik liever voor de behandeling van uw klachten. Ook houden ze bij de door hun gedicteerde tarieven geen rekening met het feit, dat het vaak zinvoller is per keer een uur per behandeling te gebruiken, in plaats van gehaast het te proberen in een half uur onder te brengen.

Om deze redenen heb ik er er daarom bewust voor gekozen om geen contracten met zorgverzekeraars aan te gaan. U dient elke zitting daarom contant of met uw pinpas te betalen.

Na enkele zittingen krijgt u van mij een rekening, die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

Mijn fysiotherapie komt in aanmerking voor een (vaak gedeeltelijke) vergoeding van uw zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Voor een overzicht klikt u hier.

Het standaard eigenrisico van de basisverzekering is niet van toepassing op uw aanvullende verzekering.

Als u geen aanvullende verzekering heeft die de behandelingen grotendeels  vergoedt, kijkt  u dan eens naar  de  behandelresultaten en het geringe aantal zittingen, die daar in de regel voor nodig zijn. Ik zal er altijd samen met u naar streven, om de kosten voor u of uw verzekeraar zo gering mogelijk te houden.

Klik hier voor de actuele prijslijst